Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 18:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov sa vyhráža, že skončí v UFC. Nechce ani svoje 2 milióny, ktoré mu v Nevade stále zadržiavajú

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník poslal späť do UFC veľavravný odkaz.

Khabib Nurmagomedov nemá chuť na nekonečné naťahovanie s organizáciou UFC. Po návrate do rodnej vlastni sa veľkolepo stretol s prezidentom Vladimirom Putinom, ktorý prehovoril bojovníkovho otca, aby ho za konflikt po skončení zápasu príliš nepotrestal, lenže Khabib už stihol na svoj Instagram zavesiť dlhší príspevok o tom, čo sa momentálne deje.

Odkaz poslal priamo UFC, takže Dana White si dnes bude musieť zobrať lieky proti migréne, keďže od Khabiba dostal jasné ultimátum. Bojovníkovi sa vôbec nepáči spôsob, ako UFC momentálne zaobchádza s členmi jeho tímu.

Spomenul na to, ako Conor McGregor so svojou partiou grázlov napadli autobus, ublížili ľuďom a pokojne mohli niekoho zabiť, avšak UFC nikomu súboje nezrušilo a ani z organizácie žiadneho člena skupiny nevyhodilo.

Napriek tomu už zrušilo súboj Zubairu Tukhugova, ktorý bol v Las Vegas po boku Khabiba a napadol v oktagone Conora McGregora. Za zbabelé napadnutie by mal jednoznačne pykať, avšak Khabib argumentuje so slovami, že Conor v oktagone udrel ako prvý, a tak nasledovala iba odveta za to, čo Ír sám začal. Ultimátum preto znie jasne.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Ak UFC formálne vyhodí a nedovolí bojovať Tukhugovovi, Nurmagomedov roztrhá zmluvu a už nikdy nebude v rámci UFC bojovať ani on. Napokon vyhlásil, že si nevadské úrady môžu nechať celé 2 milióny, ktoré mu doteraz zadržiavajú, a snáď sa nimi nezadrhnú.

Domov
Zdieľať
Diskusia