Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2018, 10:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Virálne video odhaľuje, ako McGregor zákerne podvádzal v súboji s Nurmagomedovom, aj keď pravidlá UFC musel dobre poznať

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník nepredviedol v zápase takmer nič.

Podujatie UFC 229 bolo nepochybne bláznivé, ale najviac sa o to zapríčinili udalosti po skončení hlavného zápasu medzi McGregorom a Nurmagomedovom. Rus vyskočil z klietky a šiel zmlátiť trénera svojho oponenta, zatiaľ čo Conor sa zaplietol do šarvátky v oktagone.

Médiá tak oveľa intenzívnejšie rozoberajú pozápasovú situáciu namiesto samotného súboja, v ktorom sa McGregorove slabiny krásne prejavili.

Aj keď nikto nespochybnil, že Ír dostal od Khabiba nakladačku, na internete sa objavilo video s veľavravným názvom Conor McGregor EXPOSED. Zachytáva viaceré momenty zo súboja, v ktorých McGregor nebojoval podľa pravidiel, snažil sa zákerne zareagovať na Nurmagomedovovu aktivitu či získať prevahu neférovo.

McGregor pritom nie je žiadny nováčik v MMA a pravidlá súťaže UFC musí poznať na výbornú, takže si zrejme uvedomil, že musí trochu podvádzať, aby mal šancu na úspech.

Fanúšikovia po zhliadnutí videa Íra rýchlo odsúdili, pretože Khabiba fackal, chytal ho za trenírky, kopol ho kolenom do hlavy pri boji na podlahe a v podobnej situácii si svoje nohy zakliesnil o klietku. Všetky vyššie vymenované triky nie sú v UFC povolené a tisíce ľudí neveriacky pozerali na to, že Conor nedostáva za veľkú časť z nich od rozhodcu Herba Deana žiadne napomenutia.

Domov
Zdieľať
Diskusia