Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2018, 10:58
Čas čítania 0:00
Sona O.

Jedz pizzu za 1 000 dolárov na deň. Škótska firma hľadá profesionálneho ochutnávača

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA PRÁCA
Uložiť Uložené

Škótska firma Ooni ponúka prácu snov. Hľadá ochutnávačov pizze.

Miluješ pizzu viac než čokoľvek a nevadilo by ti, ak by ju musel jesť hoc aj každý deň? Rád pečieš a myslíš si, že práve tvoj recept na taliansku špecialitu je ten najlepší? Tak potom má pre teba škótska spoločnosť Ooni prácu snov. Staň sa profesionálnym ochutnávačom pizze. 

Áno, aj takáto pozícia existuje a je viac ako slušne platená. Firma ponúka miesto všetkým, ktorí majú záujem, začiatočníkom aj pokročilým. Stačí zaslať 60-sekundové video, v ktorom ukážeš svoju lásku k pizzi. Ak ich oslovíš, firma ťa potom pozve do ďalšieho výberového kola. 

Asi by si čakal nudný pohovor niekde v nudnej kancelárii, ale Ooni si uchádzačov otestujú celkom inak. Musíš im upiecť vlastnú pizzu, buď podľa ich receptúry, alebo vymyslíš niečo úplne originálne, fantázii medze nekladú. 

Jedz pizzu za 1 000 dolárov na deň. Škótska firma hľadá profesionálneho ochutnávača
Zdroj: Instagram couple

Za prácu snov dostanú skúsení profesionáli aj tisíc dolárov za deň, ak si iba začiatočník a s pečením pizze si zatiaľ veľa skúseností nemal, firma ti zaplatí 300 dolárov na deň. Náplňou tvojej prácu by bolo pripravovať pizzu v prenosných rúrach Ooni. Nestačí sa však poriadne najesť. 

Odporúčané
Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru 27. marca 2024, 13:00

Sociálne médiá dnes ovládajú všetko, takže budeš musieť ovládať prácu s fotoaparátom aj kamerou a všetko poctivo zaznamenávať a zdieľať na sociálnych sieťach. K tomu všetkému sa môžeš vyjadriť k tomu, ktorá pizza lahodí chuťovým bunkám a ktorá nie a podieľať sa tak na nových receptoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia