Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2018, 12:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov už ako 8-ročný bojoval so živým medveďom, aby bol na budúcu kariéru dokonale pripravený

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník UFC tvrdo trénoval už odmalička.

Informácie o zápase medzi Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom ti možno už začali liezť na nervy. Po súboji sa strhla šarvátka, z ktorej viacerí ľudia vyviazli s modrinami a traja členovia tímu Nurmagomedova boli dokonca zatknutí.

Neskôr ich policajti prepustili, pretože McGregor nechcel podať žiadnu oficiálnu sťažnosť na polícii a na sociálnych sieťach sa už šíria vyjadrenia zatknutých členov o tom, akí sú so svojím napadnutím Íra spokojní.

Tentoraz však na chvíľu zabudneme na včerajší súboj a vrátime sa späť do minulosti, kedy Nurmagomedov ani nesníval o tom, že sa stane šampiónom ľahkej váhy vo svetoznámej organizácii UFC.

Ako mladý Rus tvrdo pracoval na tom, aby sa zapáčil svojmu otcovi, ktorý zažil tie najťažšie vo vojne, a tak sa vďaka nemu skamarátil s medvedím mláďaťom. Postupom času sa z nich stali parťáci a Khabib používal medveďa aj ako sparing partnera pri wrestlingu.

Na videu môžeš vidieť, že niektoré pohyby zostali bojovníkovi dodnes. Pravosť nahrávky potvrdil pred pár rokmi samotný Khabib a otec Abdulmanap len skonštatoval, že v detstve jeho syna nebolo nič zaujímavejšie, čomu by sa mohol venovať, takže Khabib testoval svoj charakter a netrénoval svoje bojové zručnosti.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia