Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 11:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West si zmazal Instagram aj Twitter. Už je z neho mimozemšťan?

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Ye neostal svojej povesti nič dlžný a spravil to, čo má najradšej. Rozvíril vody a zmizol.

Kanye West toho za posledné dva týždne stihol naozaj veľa. Najprv preložil dátum vydania očakávaného projektu YANDHI, ktorý nakoniec vyjde až v druhej polovici novembra. Namiesto hudobného albumu nám predstavil svoj nový pseudonym  a ako bonus sa ešte objavil v známej Saturday Night Live show, kde okrem kontroverzných prehlásení vystúpil so skladbou I Love It oblečený ako fľaša Pellegrino minerálky. A po jeho boku sa objavil aj Lil Pump ako Fiji.

Aby toho nebolo málo, ešte kývol na rozhovor známemu portálu TMZ, kde prezradil veľa zaujímavostí a medzi nimi aj to, že voľné pokračovanie Yeezusa musí isť dokončiť do Afriky ako mimozemský Ye. 

Všetko nasvedčuje tomu, že jeho cesta začala práve dnes, keďže sme sa opäť dočkali momentu, kedy si vymazal svoje dve najobľúbenejšie sociálne siete - Twitter a Instagram. Keďže Kanye takto operuje so svojimi profilmi počas celej kariéry, pravdepodobne sa nemusíme ničoho obávať a môžeme si byť skoro istí, že sa pred vydaním albumu vráti.

Kanye West si zmazal Instagram aj Twitter. Už je z neho mimozemšťan?
Domov
Zdieľať
Diskusia