Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. októbra 2018, 4:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Začal sa natáčať drahý Star Wars seriál. Akčné príbehy Mandaloriana po páde Impéria natočí aj režisér Thor: Ragnarok

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Jon Favreau dozerá na prvý veľký hraný seriál zo sveta Star Wars. Ako sa bude volať, o čom bude a ktorí režiséri boli povolaní?

Star Wars už má na konte množstvo filmov, seriálov, animákov a podobne, ale Lucasfilm sa nikdy nehrnul do drahého a veľkého hraného seriálu. S tým prišlo až Disney, ktoré dnes oficiálne ohlasuje štart natáčania pre The Mandalorian.

Producent  Jon Favreau pritom konečne prezradil o očakávanom projekte prvé informácie.  Okrem toho, že máme k dispozícii vôbec prvú fotku nás najviac zaujíma fakt, že si Disney objednalo naozaj zaujímavých režisérov. 

Prvú epizódu má zrežírovať tvorca Star Wars: Clone Wars a Rebels Dave Filoni. Ide o uznávaného a skúseného tvorcu, no nikdy sa skutočne nezaskvel. Okrem neho si nejakú tú epizódku zrežíruje aj  Deborah Chow (Jessica Jones, Better Call Saul) či Rick Famuyiwa (Dope). Celkom kvalita, čo poviete?

Začal sa natáčať drahý Star Wars seriál. Akčné príbehy Mandaloriana po páde Impéria natočí aj režisér Thor: Ragnarok
Zdroj: Disney

To však nie je všetko. Prekvapí aj meno Bryce Dallas Howard (Black Mirror, Jurassic World), známej herečky, ktorá má doteraz za sebou prevažne krátke filmy. S Laurou Dern natočila aj Call Me Crazy: A Five Film, ale s takouto veľkou produkciou ešte žiadne skúsenosti nemala.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023, 13:00

Nás však zrejme najviac teší angažovanie Taiku Waititiho (What We Do in the Shadows či Thor: Ragnarok), ktorý taktiež zrežíruje minimálne jednu epizódu. Sme zvedaví, aký čerstvý závan do univerza prinesie. Teda ak bude mať dostatočnú voľnosť.

Zdá sa, že ako Disney, tak Taika si spoluprácu užívajú, čo nás teší, keďže od neho fakt chceme vidieť toho štvrtého Thora. A o čo teda v seriáli s názvom The Mandalorian vlastne pôjde?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#starwars #TheMandalorian

Príspevok, ktorý zdieľa Jon Favreau (@jonfavreau), 


Pozrieme sa na udalosti po páde Impéria (po Return of the Jedi), avšak ešte pred vznikom The First Order. Hlavným hrdinom bude nám doteraz neznámy, no v akcii šikovný obyvateľ planéty Mandalor. Ním mal byť aj Jango Fett, avšak vláda Mandaloru ho označila za podvodníka, ktorý z ich planéty nepochádza (nosil ich výstroj). 

The Mandalorian bude premiérovať na vlastnej streamovacej službe od Disney, ktorá by sa mala spustiť budúci rok. Začína to vyzerať tak, že ponúkne aj veľa originálneho a atraktívneho obsahu, hlavne čo sa nových seriálov týka. 

O hercoch toho nevieme vôbec nič, takže nás Disney môže pekne prekvapiť, obzvlášť čo sa týka toho, kto sa to vlastne skrýva pod maskou hlavnej postavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia