Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorca Mr. Robot prichádza s temným psycho-thrillerom, v ktorom bude Julia Roberts pomáhať vojnovým veteránom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Homecoming dorazí už túto jeseň. Budete sledovať?

Tvorcovia seriálu Mr. Robot už čoskoro predstavia svoj ďalší pozoruhodne vyzerajúci projekt. Jeho názov je Homecoming a pôjde o psychologický thriller, v ktorom si Julia Roberts zahrá Heidi Bergman, sociálnu pracovníčku pomáhajúcu vojnovým veteránom.

Dostane sa jej do rúk prípad Waltera (Stephan James), ktorý je odhodlaný vrátiť sa do normálneho života. Heidi si však začína uvedomovať, že za týmto prípadom je niečo viac. Niečo, čo je možno nebezpečné.

Okrem spomenutých hercov si vedľajšie úlohy strihnú Bobby Cannavale, Alex Karpovsky, Shea Whigham, Ayden Mayeri, Sissy Spacek a Marianne Jean-Baptiste. O réžiu sa postará Sam Esmail, showrunner, scenárista a režisér známeho seriálu Mr. Robot.

Homecoming je ďalším jeho autorským dielom, na ktorom sa bude podieľať s Micahom Bloombergom a Elim Horowitzom.

Trailer láka na atmosférický a pomerne temný psycho thriller, v ktorom evidentne nebude núdza o kvalitné herecké výkony. Uvidíme, či sa podarí aj príbeh.

I keď tím stojaci za Mr. Robot by mal byť dostatočnou zárukou kvalitného zážitku. Ako sa trailer pozdával vám? Premiéra nás čaká 2. novembra (listopad) 2018. Zároveň už bolo potvrdené, že seriál dostane aj 2. sériu.

Tvorca Mr. Robot prichádza s temným psycho-thrillerom, v ktorom bude Julia Roberts pomáhať vojnovým veteránom
Zdroj: Amazon Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia