Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2018, 15:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bizarné American Horror Story divákov vtiahne do apokalyptického sveta a opäť zaujme svojou experimentálnosťou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovšie zábery poodhalia mnohé.

Po viacerých krátkych teaseroch, ktorými nás tvorcovia American Horror Story chceli vystrašiť a šokovať, tentokrát svojim fanúšikom predstavujú dve hodnotnejšie upútavky.

Príbehový crossover 1. a 3. série okrem očakávanej bizarnosti a experimentálnych záberov prinesie aj niektoré mŕtve postavy. Pokiaľ ste spomínané série nevideli a nemáte záujem o spoilery, nižšie priložené videá radšej neotvárajte.

Spojenie Murder House a Coven môže vytvoriť výnimočné prapodivné prostredie, aké sme doposiaľ v American Horror Story ešte nezažili. Kvalita prvej a tretej série je však natoľko rozdielna, že ich kombinácia nemusí vo výslednej hodnote dopadnúť práve dobre.

Druhý trailer sa nás snaží navnadiť na apokalyptickú jazdu, ktorá pripomína prapodivný, ale vcelku zaujímavý mix post-apokalyptického žánru, sci-fi a hororu. A treba uznať, že niektoré zábery stoja skutočne za to.

Do deja sa vrátia starí známi herci, ako Evan Peters, Sarah Paulson, Frances Conroy, Kathy Bates, Taissa Farmiga, Billy Eichner. Emma Roberts, Jessica Lange či Dylan McDermott.

Premiéry Amerrican Horror Story: Apocalypse sa seriál dočká 12. septembra (září) 2018. Plánujete novú sériu sledovať aj vy, alebo ste už s touto hororovou antológiou dávno skoncovali?

Anketa:
Aký je váš vzťah k seriálu?
Sledujem ho a budem pozerať aj novú sériu.
Kedysi som ho sledoval/a, ale už ma omrzel.
Nikdy som mu nefandil/a.
Sledujem ho a budem pozerať aj novú sériu.
77 %
334 Hlasov
Kedysi som ho sledoval/a, ale už ma omrzel.
19 %
82 Hlasov
Nikdy som mu nefandil/a.
4 %
19 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia