Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 12:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem uteká pred svojím temným ja a nakladá kritikom. Skladba Fall plná dissov dostáva videoklip

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Zatiaľ sme sa namiesto odpovede pre MGK dočkali len vizuálu k druhej najkritickejšej skladbe z albumu Kamikaze.

Eminem pred pár dňami prekvapil novým albumom Kamikaze, ktorý uzrel svetlo sveta bez akéhokoľvek predošlého avizovania. Pôvodne sme mysleli, že si len chce napraviť reputáciu po neúspešnom projekte Revival, no hneď po prvom vypočutí sme sa dozvedeli, že sa v skutočnosti chce pripomenúť všetkým kritikom, ktorých postupne zdissoval. Celkovo sa na tomto kontroverznom počine našlo až 153 rôznych odkazov pre novinárov aj reprezentantov novej vlny rapu. 

Už sme mali možnosť počuť reakciu od MGK v podobe zaujímavého disstracku, kde sa dozvedáme zopár skutočností, ktoré by sa mal v dohľadnej dobe Slim Shady pokúsiť vysvetliť. Ešte predtým sme sa však dočkali videoklipu na druhú najkritickejšiu vec Fall, kde sa jasne dozvedáme, čo bolo impulzom ku vzniku Kamikaze. Eminem uteká pred svojím temným ja a v úplnom závere ničí obal od CD Revival. 

Viac už ale v samotnom videoklipe. Ty nám daj do komentárov vedieť, či sa podľa teba dočkáme aj odpovede pre Machine Gun Kellyho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia