Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2018, 11:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sajfa ti vsugeruje chuť na sex. Vychutnaj si jeden celý deň s moderátorom a youtuberom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chalani z FCK THEM pokračujú v sérii ONE DAY WITH, tentokrát v hlavnej úlohe so Sajfom.

Už asi vieš, že sa kanálu FCK THEM podarilo pred pár dňami dosiahnúť milión odberateľov na Youtube. Okrem úspešných zahraničných videí funguje na tomto kanáli obľúbená séria ONE DAY WITH, v rámci ktorej máme možnosť vidieť jeden deň viac aj menej známych osobností z rôznych oblastí od hudby, cez Youtube a módu až po umenie ako také. 

Po dlhšom čakaní tu máme ďalší diel a tentokrát prijal pozvanie youtuber a moderátor Sajfa. Máme možnosť vidieť, ako to vyzerá v jeho práci tesne po piatej ráno a aj zopár poobedných aktivít vrátane natáčania LVL Lama s Lacom Borbélym. Ako správny moderný muž, aj Matej si pre túto príležitosť požičal vkusné auto a opäť nám dokázal, že jeho zmysel pre humor nemá vysoké mantinely. 

Na chvíľu zobral chalanov s kamerou k sebe domov a porozprával množstvo zaujímavostí zo svojho života. Pohodlne sa teda usaď a vychutnaj si jeden deň so Sajfom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia