Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2018, 19:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Naked Bananas posúvajú level humoru a Bratislava zasa úroveň dopravy. Aké zmeny chystá?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Každú nedeľu o 18:00 pre vás máme nové Freshnews a ani dnešok nie je výnimkou. Čo by ste povedali na to, keby sme pridali ešte jeden diel v strede týždňa?

Leto sa už pomaly blíži do finále a dáva nám to pocítiť výrazne nižšími teplotami, čo však väčšina z nás dokáže patrične oceniť. Síce si už pravdepodobne nájdeš viac času na sedenie za počítačom a sledovanie aktuálneho diania, no predsa ti ešte niečo mohlo ujsť, a preto sme tu aj tento týždeň s novým dielom Freshnews. Ten už tradične mapuje uplynulých sedem dní na Slovensku aj vo svete. 

Samozrejme myslíme nielen na aktuálne zaujímavosti, ale aj na hudobnú či filmovú kategóriu, ktoré vždy dokážu priniesť čosi nové. Zároveň sa naša klasická moderátorská dvojica Deniska a Kiki pozrela na to, čo nové sa udialo na Refresheri a do pozornosti dali naše nové videá. 

V úplnom závere sme si pre teba ešte prichystali reportáž, v rámci ktorej sa dozvieš čosi viac o topánkových trendoch na jeseň spoločne s blogerkou Sweet Lady Lollipop a vyžrebovali sme súťaž, kde ste hádali, čo má Šajmo v ľadvinke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia