Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2018, 11:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Tekashiho strieľali a my sme našli nový najlepší burger v Bratislave

REFRESHER 6IX9INE FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Za nami je ďalší týždeň a s nim aj množstvo nových informácií, ktoré sme pre vás zhrnuli do krátkeho videa v rámci série Freshnews.

Festivalová sezóna je pomaly na svojom úplnom konci a my máme posledných pár týždňov na to, aby sme si čo najviac užili slnečné lúče a o niečo nižšie pracovné nasadenie. Podobne to máme aj my v redakcii, no aj napriek tomu sme sa rozhodli nepoľaviť a v dovolenkovom období vám každú nedeľu o 18:00 prinášame nové Freshnews. Tie mapujú udalosti za uplynulých sedem dní na Slovensku aj vo svete a inak tomu nie je ani tentokrát.

Pred objektív sa okrem moderátorskej dvojice Šajmo a Deniska postavil aj náš kameraman Badko, ktorý prezradil, prečo je práca v Refresheri skvelá. Hľadáme totiž nového dvorného fotografa a stať sa ním môže ktokoľvek s dostatočnými skúsenosťami a ochotou pracovať. 

Okrem iného sa dozvieš čosi viac o videách z našej dielne, z ktorých by sme radi dali do pozornosti reportáž z festivalu Grape a tiež Šajmovu výzvu o dva lístky na Uprising. Viac sa už ale dozvieš v nových Freshnews.

Domov
Zdieľať
Diskusia