Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2018, 10:27
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kokaín, pervitín, marihuana, amfetamíny aj ópiáty. Španielskemu vodičovi našli policajti v tele všetko, na čo len mali testy

ZAUJÍMAVOSTI DROGY ŠPANIELSKO
Uložiť Uložené

Polícia v mužovi našla všetky možné testované drogy. Španiel sa zrejme vracal z poriadne divokej párty.

Španiel sa spolu so svojimi spolusediacimi musel vracať z poriadne divokej párty – keď ho totiž zastavili policajti neďaleko tamojšieho mestečka Carcastillo, v jeho tele našli všetky drogy, ktoré len boli schopné otestovať. Marihuana, amfetamíny, metamfetamíny, kokaín a opiáty boli všetky pozitívne otestované a na ďalšie omamné či psychhotropné látky už policajti ani len nemali potrebné nástroje. Nechýbal samozrejme ani alkohol.

V aute sa okrem zdrogovaného Španiela nachádzali ďalší traja muži a dve ženy, všetci vo veku 26 až 29 rokov – auto pritom polícia nezastavila náhodou, práve naopak. Za všetko bol zodpovedný anonymný tip, keďže opitú a povzbudenú skupinku niekto predtým telefonicky nahlásil.

Odvážny Španiel má momentálne zabavené auto a na vodičskom preukaze prišiel o 12 bodov (začínajú s 15) – ak sa už nejakého priestupku predtým dopustil, pokojne môže doživotne prísť o možnosť šoférovať. Nesmieme zabudnúť ani na tisíceurovú pokutu a prebiehajúce vyšetrovanie.

Kokaín, pervitín, marihuana, amfetamíny aj ópiáty. Španielskemu vodičovi našli policajti v tele všetko, na čo len mali testy
Zdroj: Policía Foral
Domov
Zdieľať
Diskusia