Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 18:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Turisti zničili slnečnicovú farmu kvôli najlepšej selfie. Dotrhali a udupali rastliny ako pri zombie apokalypse

ZAUJÍMAVOSTI FARMA
Uložiť Uložené

Slnečnicová farma nezvládla nápor netrpezlivých turistov.

Dokonalá letná selfie je v dnešnej dobe Instagramu jedným z hlavných cieľov horúceho leta. Majitelia slnečnicovej farmy v kanadskom meste Hamilton neplánovali svoj pozemok premeniť na absolútny chaos, avšak situácia sa im vymkla spod kontroly. Prvýkrát svoju farmu otvorili návštevníkom v roku 2015 a všetko vtedy prebehlo bez väčších problémov.

Od 20. júla preto jej brány otvorili znovu a návštevníci sa mohli za 7,5 dolára poprechádzať medzi žltými slnečnicami, vychutnať si slnečné lúče aj nádherné prostredie a vydať sa na cestu domov. Nanešťastie, šanca zájsť do slnečnicového poľa sa rýchlo rozšírila po sociálnych sieťach a po ôsmich dňoch prevádzky museli majitelia farmu pre verejnosť náhle zatvoriť.

Prvé dni mala farma približne 150 návštevníkov, ale 28. júla začali autá prichádzať už pred siedmou hodinou ráno. Majitelia začali mať zlý pocit, že nával nezvládnu, a tak zavolali na pomoc aj policajtov, pričom urobili veľmi správne rozhodnutie.

Odporúčané
Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) 21. decembra 2023, 10:30

Stovky a možno aj tisíce turistov prichádzali na farmu nielen s foťákmi, ale aj s rebríkmi a snažili sa zachytiť najlepšiu fotku či selfie. Nielenže bolo na farme odrazu príliš veľa ľudí, doplácali na to najmä slnečnice, ktoré boli udupané, dotrhané a používané ako pomôcky pri pózovaní.

Návštevníci dokonca nechávali svoje autá aj na štvorprúdovej ceste po tom, čo sa minuli parkovacie miesta, len aby zachytili slnečnicovú farmu aj oni. Majitelia napokon svoju iniciatívu oľutovali a zaprisahali sa, že farmu už nikdy pre verejnosť neotvoria, pretože miesto pripomínalo zombie apokalypsu.

Domov
Zdieľať
Diskusia