Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 18:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena vytvára desivo realistické koláče z ľudských tvárí. Ozdobí ti ich aj vlasmi, zubami či jazykom

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Talentovaná umelkyňa nevyrába len strašidelné koláče.

Na portáli Etsy predávajú svoje podomácky vyrobené umelecké kúsky či doplnky ľudia z celého sveta. Výnimkou nie je ani Ashley Newman, ktorá však namiesto krásnych doplnkov do domácnosti vyrába desivé a strašidelné predmety od odrezaných prstov až po odtrhnuté jazyky.

Ashley už dlhší čas vo svojom obchode predáva aj koláče z ľudských tvárí, lenže až v posledných dňoch si ju vo väčšom všimli médiá a odrazu jej pribudli tisíce fanúšikov aj objednávok.

Ešte na konci júla mala jej stránka na Facebooku cez 1000 lajkov, zatiaľ čo v súčasnosti presahuje číslo 25-tisíc. Na stránke It Came From Under My Bed propaguje svoje všemožné výtvory a práve koláče sa znenazdajky stali najväčším hitom.

Zákazníci majú možnosť objednať si na koláče aj kúsky vlasov, zuby či jazyk navyše, pričom najčastejšie ich chcú využívať ako pomôcku na strašenie svojich blízkych.

Nanešťastie, koláče sa v tejto chvíli nedajú jesť, pretože ich Ashley vyrába z rôznych materiálov ako latex, ale ľudia jej vo veľkom píšu, aby vymyslela recept na jedlú verziu, vďaka ktorej by prerazila mnohonásobne viac.

Už teraz však v príspevku na Facebooku spomenula, že musí svojej dcére platiť pár eur, aby kontrolovala jednotlivé objednávky, pretože v obchode doteraz pracovala úplne sama. Mimochodom, za jeden koláč si účtuje cez 25 eur, čo nie je najhoršia cena.

Síce ho nebudeš môcť zjesť, ale pri správnom zaobchádzaní ti vydrží dostatočne dlho na to, aby si pomocou neho mohol vystrašiť všetkých navôkol. Pokojne ho nechaj pred dverami, nech majú svoje podozrenia aj tvoji susedia.

Domov
Zdieľať
Diskusia