Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2018, 17:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Všetky fotky na Instagrame už začínajú vyzerať identicky. Vtipný profil si uťahuje z neustáleho opakovania rovnakých konceptov

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Sociálna sieť stratila svoje kreatívne čaro.

Sociálna sieť Instagram pred rokmi začala ako miesto, kde môžu ľudia zdieľať svoje výnimočné zážitky z bežného života. Postupom času sa premenila na sociálnu sieť, kde každý hľadá umelú dokonalosť a ľudia chcú neustále vyzerať ako svoje idoly.

Aj preto vznikol profil s názvom Insta Repeat, ktorý si uťahuje z toho, ako rýchlo sa z Instagramu vyparila kreativita a premenil sa na miesto, kde každá druhá fotka vyzerá takmer rovnako. Anonymný autor profilu chce upozorniť na to, že Instagram už dávno nie je o každodenných prirodzených zážitkoch a ľudia skôr využívajú identické koncepty pri fotografovaní, takže bez väčších problémov vytvoril viacero kategórií, na ktorých je to jasne viditeľné.

Od červeného domčeka, cez vchod do stanu až po chlpatú kravu, Instagram sa len tak hemží tisíckami identických fotografií, a tak by aj nasledujúce porovnania mohli byť inšpiráciou pre teba. Snaž sa od instagramového stáda odlíšiť vlastnými kreatívnymi fotkami a čo ty vieš, možno to dotiahneš až na internetového influencera.

Výhľad zo stanu 

Odfotený mobil

Človek uprostred kaňonu

Výhľad cez nohy

Na streche auta

Červený domček

Človek pred jazerom

Visutý most

S klobúkom na hlave

Na plťke s pádlami

Chlpatá krava

Na kraji jaskyne

Domov
Zdieľať
Diskusia