Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 19:09
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Heisenerg a Jesse Pinkman z Breaking Bad si dali po rokoch menšiu stretávku, aby si v legendárnom karavane urobili raňajky

FILMY A SERIÁLY BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Vidieť spolu toto legendárne duo je vždy radostnou udalosťou.

Breaking Bad, jeden z najoceňovanejších a najúspešnejších seriálov všetkých čias, oslavuje 10. výročie od premiéry prvej epizódy. Nedávno sme vás informovali o stretnutí všetkých hlavných, aj vedľajších postáv, ako sú napríklad Gus Frink, Mike Ehrmantraut či Saul Goodman (článok tu).

Pred niekoľkými hodinami sa však na YouTube objavilo video, v ktorom účinkujú dvaja hlavní aktéri celej šou, a teda Bryan Cranston a Aaron Paul. Tí spolu na počesť spomínaného 10. výročia vytvorili krátke vtipné video. Tým nechceli len pobaviť svojich fanúšikov, ale im aj dať šancu vyhrať raňajky s onými dvoma hollywoodskymi hercami. 

Skeč je skutočne podarený a na ústrednú dvojicu sa nevieme vynadívať ani po 10 rokoch od uvedenia celého Breaking Bad. A čo vy, mali by ste záujem ukuchtiť si niečo s Heisenbergom a Jessem Pinkmanom

Domov
Zdieľať
Diskusia