Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 1:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Juventus mal za prvých 24 hodín predať cez 500-tisíc dresov Cristiana Ronalda

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský futbalista je celosvetový fenomén.

Cristiano Ronaldo už pred pár dňami podpísal zmluvu s talianskym Juventusom Turín. Svet iba neveriacky pozeral na to, ako sa s ním Real Madrid lúči na svojej webovej stránke, ale fanúšikovia už boli pripravení na nákup nového dresu svojho obľúbenca. Značka CR7 je jednou z najsilnejších v celom športovom svete, a tak niet divu, že ľudia z celého sveta mali záujem o nový dres do zbierky.

Aj keď Juventus nič oficiálne nepotvrdil, talianska verzia Yahoo Sports zverejnila štatistiky o tom, koľko dresov s Ronaldom na chrbte sa stihlo predať za prvých 24 hodín od oznámenia prestupu. Zverejnené informácie hovoria o tom, že v kamenných prevádzkach Juventus a adidas obchodov sa za prvý deň predalo cez 20-tisíc dresov, zatiaľ čo internetový obchod zaznamenal cez 500-tisíc objednávok.

Neznamená to, že všetkých 520-tisíc objednávok už bolo zákazníkom doručených, pretože dresy budú musieť veľmi intenzívne vyrábať, ale obrovský záujem potvrdil aj výpadok stránky Juventusu krátko po oznámení príchodu Ronalda do Talianska. Portugalčan sa už v nedeľu ukázal v Turíne, kde ho v pondelok predstavia verejnosti ako nového hráča a Juventus medzitým môže počítať peniaze, ktoré už na dresoch zarobil. Klub samozrejme dostane len časť peňazí z predaných dresov.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Za komerčnú verziu si klub vypýta 104 eur a za zápasovú repliku až 144,90 eur, pričom cenu dresu nemôžeš vynásobiť počtom predaných kusov a vytešovať sa z toho, že Juventus už zarobil viac ako polovicu prestupovej čiastky. Taliansky tím má so spoločnosťou adidas podpísaný špeciálny kontrakt, pretože dresy od firmy nakupuje a potom sám predáva, pričom väčšina tímov necháva predaj priamo na výrobcovi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia