Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 9:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Drake nezaplatil 5000 dolárov za stávku z Fortnite, tvrdí streamer Ninja. Mrzí ho, že ho raper iba použil na získanie nových fanúšikov

TECH DRAKE FORTNITE
Uložiť Uložené

Kanadský raper na streamera zabudol tak rýchlo, ako ho našiel.

Herná komunita milujúca Fortnite pred pár mesiacmi zažívala neuveriteľné chvíle. Hra sa dostával čoraz viac do popredia a popularita vďaka nej stúpala aj Ninjovi. Ninja je streamer, ktorý dlhé roky hrával hry len pre radosť, aby potom objavil svoj talent na streamovanie a začal zarábať státisíce dolárov mesačne. Samotná hra zarába každý mesiac milióny a prispel k tomu nepochybne aj raper Drake.

V marci objavil Ninju a šiel si s ním zahrať. Streamer bol návštevou poctený a najväčšia explózia prišla v momente, kedy Drake zdieľal odkaz na jeho Twitch priamo na vlastnom Twitteri s miliónmi sledovateľov. Viac ako 600-tisíc užívateľov naraz sledovali, či raper bude môcť hráčom konkurovať a obaja si dokonca vymysleli stávku o 5000 dolárov. Drake prehral, a tak mal Ninjovi čiastku zaplatiť, avšak nič také sa nestalo.


Ninja v nedávnom rozhovore spomínal aj na spoločné hranie s raperom a posťažoval sa na to, že zo spojenia nič nevzniklo. Streamer chcel rapera trochu spoznať a rád by s ním bol udržiaval aj dlhodobejší kontakt po tom, čo si pred ľuďmi tak rozumeli, ale v rozhovore skonštatoval, že ho Drake prakticky len využil.

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

Raper v ňom videl potenciál a silnú fanúšikovskú základňu, a tak si s ním zahral, aby získal prítomnosť svojho mena a značky aj vo svete gamingu. Ninja dokonca pred dvomi dňami odpovedal na tweet jedného fanúšika so slovami, že Drake mu nikdy vyhratých 5000 dolárov neposlal a Ninja o nich ani nemá záujem. Oveľa radšej by bol, keby si s ním porozumel na ľudskej úrovni.


Domov
Zdieľať
Diskusia