Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 0:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V krvavej 4. sérii Better Call Saul sa dostaneme bližšie k udalostiam Breaking Bad. Jimmyho však humor v prvom traileri neopúšťa

FILMY A SERIÁLY BETTER CALL SAUL
Uložiť Uložené

AMC konečne ukazuje 4. sériu v pohybe a podľa všetkého sa máme na čo tešiť.

AMC má v rukách slušný hit. Nehovoríme však o zombíkoch. Okrem toho a množstva ďalších seriálov zastrešuje aj Vinca Gilligana s Petrom Gouldom. Tí sa v minulosti postarali o Breaking Bad a momentálne finišujú práce na 4. sérii Better Call Saul.

Tá premiéruje 6. augusta a zdá sa, že dovtedy bude hotová. Vince Gilligan v nedávnom rozhovori pre Collider prezradil, že režíroval predposlednú epizódu, ktorú len teraz zostrihal. Všetko je teda v poriadku a nemusíme sa teda obávať odkladu. 

Tomu nasvedčujú aj nové obrázky či vôbec prvý teaser/trailer s debutovými zábermi v pohybe. Okrem prehlbovania vzťahov medzi postavami sa dočkáme aj akcie a množstva krvi. Nevieme sa dočkať, s čím nás autori dostanú tentokrát.

 Trailer v lepšej kvalite nájdete tu.

Isté je, že 4. séria sa silno prepojí s Breaking Bad, takže môžeme očakávať nejaké to ďalšie cameo (alebo aj niečo viac), zatiaľ čo sa Jimmy ešte hlbšie ponorí do svojho skrytého ja, aké poznáme práve z originálnej show. Vzťah s Kim má zvážnieť, ale aj nabrať temnejších kontúr. 

Vince okrem BCS pracuje aj na adaptácii knihy Raven a na ďalšom, zatiaľ tajnom projekte. My pevne dúfame, že sa mu v prvom rade podarí ukončiť vynikajúce Better Call Saul. Niečo nám hovorí, že piata, maximálne šiesta séria môžu byť posledné.

Nikdy nie je neskoro naskočiť do tohto vlaku, takže tomu dajte šancu. Má to pomalé tempo a rozbeh, ale ide o vskutku vynikajúco natočený, zahraný a napísaný seriál. Fanúšikovia Breaking Bad skutočne nemajú nad čím váhať. Konzistentná, ak nie stále zvyšujúca sa kvalita a prísľub prepojenia s BB sú taktiež nadmieru lákavé premenné. 

Na tejto stránke sa môžete pozrieť na sľubované obrázky. Ďalšie informácie klikajte sem.

V krvavej 4. sérii Better Call Saul sa dostaneme bližšie k udalostiam Breaking Bad. Jimmyho však humor v prvom traileri neopúšťa
Zdroj: AMC
Domov
Zdieľať
Diskusia