Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2018 o 16:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chloë Grace Moretz priťahujú dievčatá, a tak je svojimi opatrovníkmi poslaná na kresťanský tábor, kde sa liečia mladí homosexuáli

FILMY A SERIÁLY CHLOË GRACE MORETZ
Uložiť Uložené

Nedobrovoľný výlet a terapia kresťanskou vierou. Postava Chloë Grace Moretz si v dráme The Miseducation of Cameron Post zažije svoje.

Cameron Post (Chloë Grace Moretz) má svojho chlapca, a preto ju jej opatrovníci nemajú z čoho podozrievať. To sa však zmení v momente, kedy je hlavná postava pristihnutá pri intímnom momente so svojou spolužiačkou.

Kontroverzne zmýšľajúci opatrovníci teda nevidia inú možnosť, ako mladé dievča poslať na prevýchovu do kresťanského tábora.


Dráma The Miseducation of Cameron Post získala na Sundance FF Veľkú cenu poroty za najlepší hraný film a pred niekoľkými dňami ju videli aj diváci na filmových festivaloch v Mníchove a v Karlových Varoch.

Ohlasy z festivalov sú zväčša pomerne kladné a samotná upútavka napovedá, že by malo ísť o skromnú drámu s jasným odkazom, ktorá však nepredstavuje žiaden prevratný námet, aký sme tu doposiaľ nemali


Film režírovala málo známa Desiree Akhavan (komédia Appropriate Behavior z roku 2014) a v snímke okrem populárnej Chloë Grace Moretz uvidíme hercov, ako Jennifer Ehle, John Gallagher Jr., Quinn Shephard, Sasha Lane, Owen Campbell a ďalších.

Chloë si za svoju krátku kariéru stihla zahrať vo viacerých známych filmoch. Za príklad si spomeňme úspešnú komédiu 500 Days of Summer (2009), komiksovku Kick-Ass (2010) či akčnú snímku The Equalizer s Denzelom Washingtonom.

Odporúčané
Divákom berú dych v melodrámach aj akčných blockbusteroch, dokážu zahrať hocičo. Kto sú najväčšie ženské talenty Hollywoodu?  Divákom berú dych v melodrámach aj akčných blockbusteroch, dokážu zahrať hocičo. Kto sú najväčšie ženské talenty Hollywoodu? 8. februára 2022 o 16:30

Najbližšie budeme môcť túto talentovanú herečku vidieť v pripravovanom remaku hororu Suspiria od slávneho Daria Argenta, kde si zahrala po boku Dakoty Johnson a Tildy Swinton.

Domov
Zdieľať
Diskusia