Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 15:55
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Tajomná raketa spôsobila multidimenzionálnu trhlinu. Fortnite znovu prilákal množstvo hráčov, ktorí namiesto zabíjania spolupracovali

TECH
Uložiť Uložené

Koniec štvrtej a začiatok piatej sezóny odhaľuje ďalší príbeh.

Hráči Fortnite mali o zábavu postarané. Namiesto toho, aby sa navzájom zabíjali ako v každej battle royale hre, všetci si dali na chvíľu pauzu a spoločne sledovali štart tajomnej rakety.

Nie, v hre nebolo zakázané zabíjať a jeden druhého mohol eliminovať, no ak by si zomrel, nevidel by si celý event na vlastné oči. Každý to hneď pochopil a väčšina hráčov spojilo sily a začali z materiálov budovať akúsi vyhliadkovú plochu.

Neuveriteľné. Bez akejkoľvek komunikácie jednoducho začali spolupracovať, len aby každý jeden z nich videl začiatok ďalšieho príbehu, ktorý bude stáť za zmenou mapy a onedlho prinesie novú hernú sezónu. Vďaka Epic Games a ich nápadom sa stal Fortnite najlepšou hrou na svete.

Ak si fanúšik už od začiatku, sám vidíš všetky zmeny a vylepšenia, ktoré sa pridávajú či menia každú chvíľu. Vývojári sa o hru starajú a ľudia ju milujú

Ale čo sa vlastne stalo? Blízko lokácie Snoby Shores bola o 22:30 vypustená raketa. Letela až do vesmíru, no po chvíle ticha sa vrátila a vysokou rýchlosťou skoro narazila do zeme. Tesne nad zemou vletela do inej dimenzie, začala sa rútiť celou mapou a znovu zmenila smer. Postupným vytváraním tajomných prasklín, ktoré vždy zmizli, vyletela  smerom nahor a zmizla v masívnej multidimenzionálnej diere

 

Nikto nevie, čo presne event znamenal, no oficiálny koniec štvrtej sezóny ma byť až o dva týždne. Pravdepodobne ide teda o začiatok príbehu pre piatu sezónu. 

Aj keď sme na začiatku spomínali, že sa všetci spoločne pozerali na raketové divadlo z perfektného miesta, jeden zákerák sa predsa našiel. Keď vzlietla raketa, neznámy neprajník začal ničiť základy robustnej stavby, až všetko zmizlo a hráči spadli na zem, čo bolo pre každého smrteľné.

Všetci, čo umreli, teda nevideli celý event kvôli jednému sebeckému hráčovi, ktorý si vďaka nepeknému počinu pripísal 48 eliminácií, čím veľmi jednoducho prekonal rekord 33 zabití v Solo móde. Na Twitteri schytal vlnu nenávisti, pretože zničil zábavu skoro päťdesiatim hráčom. Tí si museli celé divadlo pozrieť len zo záznamu. Video, kde spadli všetci hráči, najdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia