Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2018, 21:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bitman má v hube rotačný guľomet. Najrýchlejšie rapujúci Slovák má v jednej skladbe viac slov, ako iní na celých albumoch

HUDBA BITMAN STRAPO
Uložiť Uložené

Snáď sa v dohľadnej dobe dočkáme aj celistvého projektu v podaní tohto šikovného rapera.

Aj keď sa Bitman objavuje na Refresheri prvý krát, v skutočnosti nie je žiadným nováčikom, čo ti bude jasné už po pár sekundách dnešnej novinky. Tá dostáva názov Celé zle a dokonale charakterizuje jeho tvorbu. Nesnaží sa začlenovať medzi zvyšok kolegov zo scény a vlastne ich viac aj menej priamo kritizuje napríklad za používane autotune efektov či štýl obliekania. 

Už z nadpisu ti je asi jasné, že Bitmana si v prvom rade zapamätáš ako najrýchlejšie rapujúceho rapera na Slovensku. Sám tvrdí, že má v skladbe viac slov, ako niektorí raperi na celých albumoch, čo je v konečnom dôsledku asi pravda. Aj keď by to mohol pre istotu niekto zrátať.

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral MikroMan a dočkali sme sa aj sprievodného reprezent vizuálu z dielne BROpicture, kde sa objavuje napríklad Strapo. Viac už snáď dodávať netreba, vypočujte si novinku a do komentárov nám pokojne napíšte svoje pocity.

Domov
Zdieľať
Diskusia