Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2018, 21:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na akom svetovom festivale by chcel hrať Separ?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Aj počas Refresher Leta si Deniska s Krištofom našli čas na pravidelnú dávku noviniek s názvom Freshnews.

Aktuálne prebieha náš obľúbený projekt Refresher Leto, v rámci ktorého sme sa tento rok rozhodli precestovať aj Českú republiku. Máme za sebou prvý týždeň v Prahe a okolí, kde sme stihli navštíviť množstvo zaujímavých miest a stretnúť sa so známymi osobnosťami aj našimi milovanými čitateľmi. Stihli sme navštíviť festival Aerodrome, kde sme si vychutnali koncert Lany Del Rey a samozrejme sme popri tom všetkom nezabudli ani na fanúšikov Freshnews.

Tie tentokrát vznikali v improvizovaných podmienkach a green screen sme vymenili za skutočnú zelenú záhradu. Moderátorska dvojica Deniska a Krištof ti prezradí, čo zaujímavé sa stalo za uplynulý týždeň. Aktuálny diel sa zároveň nesie v duchu odhaľovania videí, na ktoré sa môžeš počas nasledujúcich dní tešiť, pričom za všetky spomenieme report z bratislavskej zastávky Hip Hop Žije alebo rozhovor s Kazmom

Pohodlne sa usaď a vychutnaj si nový diel. A ak nás chceš počas Refresher Leta stretnúť, tak sleduj stories na našom Instagrame, prípadne nás oslov na Pohode, kam sa tiež chystáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia