Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2018, 11:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Steve Carell sa snaží dostať svojho syna z drogovej závislosti. Skutočný príbeh Beautiful Boy s nami v kinách poriadne emocionálne zamáva

FILMY A SERIÁLY TIMOTHÉE CHALAMET
Uložiť Uložené

Silný príbeh si nepochybne bude brúsiť zuby na viaceré ocenenia.

Evidentne sa hlási o slovo ďalšia potenciálna oscarovka. Dráma Beautiful Boy vychádza z memoárovej knihy Davida Sheffa a Nica Sheffa a v centre príbehu bude jedna rodina, resp. vzťah medzi synom Nicom (Timothée Chalamet) a jeho otcom Davidom (Steve Carell).

Nic prepadá závislostí na metamfetamíne a rodina sa otrasia v základoch. Jeho otec je však ochotný stáť pri ňom a pomôcť mu na ceste k úplnému vyliečeniu. Snímku natočil Felix Van Groeningen a vo vedľajších úlohách sa predstavia aj Maura Tierney, Amy Ryan či Kaitlyn Dever.

Trailer láka na výrazne emotívny zážitok, ktorému budú očividne dominovať výborné herecké výkony dua Chalamet a Carell. Steve Carell tak po nedávnej ukážke pre drámu Welcome to Marwen predstavuje v ďalšom nádejnom projekte.

Beautiful Boy mal pôvodne točiť Cameron Crowe (We Bought a Zoo) a do hlavnej úlohy sa zvažoval Mark Wahlberg. Sme ale radi, že sa napokon zohnalo súčasné obsadenie.

Carellovi jeho zničeného a utrápeného otca skrátka už z traileru bez problémov veríme a aj mladý Chalamet nás už presvedčil o tom, že patrí k najlepším mladým hercom súčasnosti.

Odporúčané
RECENZIA: Wonka je epickou jazdou naprieč žánrami, po ktorej dostaneš obrovskú chuť na čokoládu RECENZIA: Wonka je epickou jazdou naprieč žánrami, po ktorej dostaneš obrovskú chuť na čokoládu 15. decembra 2023, 11:00

Ani by sme sa nečudovali, keby si obaja odniesli za Beautiful Boy minimálne ocarovú nomináciu. Americká premiéra sa uskutoční 12. októbra (říjen) 2018, tá slovenská zatiaľ nebola stanovená.

Steve Carell sa snaží dostať svojho syna z drogovej závislosti. Skutočný príbeh Beautiful Boy s nami v kinách poriadne emocionálne zamáva
Zdroj: Amazon Studios

Domov
Zdieľať
Diskusia