Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018 o 15:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krv, akcia a boj o život. Plnohodnotný trailer na nového Predátora konečne prináša zábery, na ktoré sme čakali

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žeby obavy neboli na mieste?

Asi sa nedá povedať, že by nový Predátor od Shanea Blacka svojou marketingovou kampaňou fanúšikov bezvýhradne oslovil. Naopak, našli by sme určite veľa tých, ktorých doterajšie zábery skôr otrávili, než potešili. Druhý teaser však bol o dosť lepší než ten prvý. Dostali sme teda na tretíkrát konečne tú pravú pecku?



Predátori budú v novom filme geneticky vylepšení a zmerajú si sily so skupinou vojakov. Nižšie si môžete vychutnať nový trailer.

Čo naňho poviete? My musíme uznať, že je rozhodne lepšie strihnutý (asi najlepšie), než predchádzajúce upútavky. Dočkáme sa aj niekoľkých náznakov sľúbeného R-ka (nadávky, krv) a zdá sa, že aj akcia bude stáť za to.

Snáď aj ten príbeh by nemusel byť úplne márny, hoci nám stále príde genetické vylepšenie Predátorov ako pomerne zbytočný prvok. Ale počkáme si, ako ho Black zapracuje do deja.

V novom Predátorovi si zahrajú Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Boyd Holbrook, Edward James Olmos či Jake Busey. Do našich kín kultový vesmírny lovec zamieri 13. septembra (září) tohto roka.

Krv, akcia a boj o život. Plnohodnotný trailer na nového Predátora konečne prináša zábery, na ktoré sme čakali
Zdroj: 20th Century Fox

Domov
Zdieľať
Diskusia