Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2018, 11:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

BiggBoss náplavka bude aj tento rok!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Síce sa už nestretneme na Smíchovskej strane Náplavky, kultová séria vystúpení v podaní Bigg Boss labelu však pokračuje aj v tomto roku.

Praha ešte v začiatku roka skomplikovala život viacerým prevádzkam, ktoré mali byť od mája na náplavke otvorené. Obmedzenie sa okrem veľa iného týka napríklad aj kultovej udalosti BiggBoss Náplavka, ktorá sa už niekoľko rokov koná v rôznych formátoch práve na smíchovskej strane, kde aktuálne prebieha revitalizácia. 

Organizátori aj napriek tomu na fanúšikov mysleli a nedopustili zrušenie, takže sa tentokrát presunieme na neďaleký Strelecký ostrov. Do kalendára si poznač dátum 27.6 od 16:00 a už tradične sa priprav na poriadnu dávku hudby. Tentokrát okrem PSH a Maniaka vystúpia aj WWW, Hentai Corporation, The Atavists a Lazer Viking. Vstup je samozrejme zadarmo a my budeme zvedaví, či sa podarí prelomiť nejaký ten rekord v návštevnosti. 

BiggBoss náplavka bude aj tento rok!
Domov
Zdieľať
Diskusia