Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2018, 1:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

James Franco a jeho sexy androidka rozpútavajú v šialenom post-apokalyptickom sci-fi krvavé akčné peklo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Je z Future World nový Mad Max? Presvedčiť sa môžete sami, keďže snímka je už dostupná prostredníctvom VOD.

Jamesa Franca máme radi. Teda najmä ako herca, ale ku cti mu slúži, že sa snaží aj režírovať. Koniec-koncov, jeho výbornú komédiu The Disaster Artist sme mohli vidieť aj v našich kinách, nehovoriac už o tom, že Francovi vyniesla Zlatý glóbus a vyslúžila si tiež nomináciu na Oscara za najlepší adaptovaný scenár.

Po tomto úspechu však Franco prehodil výhybku a vydal sa do post-apokalyptického sveta vo svojej sci-fi novinke Future World. Tú natočil v spoluprácii s Bruceom Thierry Cheungom a zahral si v nej aj hlavnú rolu. V snímke budeme sledovať príbeh chlapca, ktorý hľadá mýtický liek na záchranu svojej umierajúcej matky. 

Na svojej ceste však skríži cestu drsnému bojovníkovi (Franco) a jeho zabijáckej androidke Ash (Suki Waterhouse). Vo vedľajších úlohách uvidíme aj Lucy Liu, Millu Jovovich, Margaritu Levijeva, Method Mana či Snoop Dogga.

Čo povedať k traileru? Rozhodne nemožno snímke uprieť sympaticky zbesilý a trochu punkový štýl. Dokonca aj Francovo prehrávanie je pomerne zábavné. Celkovo z toho ale príliš trčí inšpirácia Mad Maxom a v porovnaní s ním ide o naozaj slabý odvar. No, a podľa prvých ohlasov ide aj o naozaj mizerný film (0% na Rotten Tomatoes s priemerným ratingom 1.6 a 10% na Metacritic).

Snímka je už v týchto dňoch dostupná prostredníctvom VOD, americkí diváci ju však budú môcť vidieť aj v kinách, konkrétne 21. júna (červen) 2018. Videli ste už Future World? Ako sa vám páčil?

Domov
Zdieľať
Diskusia