Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2018, 13:04
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Benicio Del Toro a Josh Brolin odhadzujú rukavičky a v intenzívnej ukážke zo Sicario 2 unášajú dcéru drogového baróna

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra druhého Sicaria sa už pomaličky blíži a štúdio Sony zverejnilo ďalší nový klip priamo z filmu. O akciu a napätie núdza rozhodne nebude.

Očakávané pokračovanie skvelého Sicaria, ktoré tentokrát ponesie názov Sicario: Day of the Soldado, dorazí do našich kín už koncom tohto mesiaca a doposiaľ zverejnené ukážky vnadili na ďalšiu intenzívnu jazdu plnú napätia a brutality.

No a inak tomu nie je ani po vypustení ďalšieho nového klipu priamo z filmu. V ňom môžeme vidieť Matta Gravera (Josh Brolin) a Alejandra (Benicio Del Toro), ktorí unášajú Isabelu Reyes (Isabela Moner), dcéru drogového baróna.

Za réžiou stojí Stefano Sollima (Suburra, seriál Gomora), o scenár sa postaral Taylor Sheridan (Sicario, Wind River) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Jeffrey Donovan, Manuel Garcia-Rulfo či Catherine Keener.

Snímka Sicario 2 vtrhne na naše strieborné plátna už 28. júna (červen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Chystáte sa do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia