Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 0:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zombieland 2 sa bude odohrávať 10 rokov po jednotke a bude pracovať aj s otázkami, ako napríklad: Ako by vyzeral svet bez zombíkov?

FILMY A SERIÁLY ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

Zombieland Too od scenáristov Deadpoola ukáže celkom nové prostredie zombies.

Scenáristi chystaného druhého dielu zombie komédie ZombielandRhett Reese a Paul Wernick, prezradili, že sequel sa bude odohrávať niekoľko rokov po udalostiach jednotky.

Vyjadrili sa, že logicky nemôžu nadviazať na príbeh priamo, keďže herečka Abigail Breslin mala v čase nakrúcania jednotky 12 rokov, a teraz má 22. Oficiálny názov pokračovania by mal byť Zombieland Too. Do svojich úloh sa vrátia všetci herci z prvého dielu, okrem Breslin teda aj Woody Harrelson, Emma Stone a Jesse Eisenberg.

Dej sa bude zaoberať aj hlavnou štvoricou a bude sa pozerať na to, čo sa s nimi za ten čas stalo. Okrem toho ale bude riešiť aj otázky typu: Čo by sa stalo, keby sa nám minuli zombíci?

Nahradia ich super zombíci, svalnatí nemŕtvi ničiaci mesto za mestom vo veľkých hordách. Zabiť sa dajú headshotom, takže sa naši hrdinovia budú musieť naučiť strieľať veľmi presne. A čo sa stalo s normálnymi zombíkmi? Údajne o ľudí prestali mať záujem a neskôr aj vyhynuli. 

Zombieland 2 sa bude odohrávať 10 rokov po jednotke a bude pracovať aj s otázkami, ako napríklad: Ako by vyzeral svet bez zombíkov?
Zdroj: Sony / Columbia

Domov
Zdieľať
Diskusia