Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 15:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bohemian Rhapsody s legendárnym Freddiem Mercurym štartuje v debutovej upútavke svoju veľkolepú šou!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rami Malek a Freddie Mercury sú miestami na nerozpoznanie!

Biografická snímka o legende menom Freddie Mercury si prešla nemalými ťažkosťami, ako napríklad výmenou režiséra, ale zdá sa, že šou pokračuje ďalej a v plnej paráde. Dexter Fletcher (dráma Eddie the Eagle) sa po Bryanovi Singerovi v rýchlosti ujal svojej práce a veríme, že ju dokončí, ako sa na profesionála patrí.

Do konca natáčania zostávajú iba dva týždne a tvorcovia sa preto rozhodli na nás "zaútočiť" s plnohodnotným trailerom. Dej filmu by mal zahŕňať raketový vzostup kapely Queen, Mercuryho kontroverzný životný štýl, no a taktiež spevákove zdravotné problémy týkajúce sa infikácie vírusom HIV, ktoré predznamenali jeho predčasné úmrtie.

Réžie Bohemian Rhapsody sa ujal spomínaný Dexter Fletcher a scenár k filmu napísal Anthony McCarten (The Theory of Everything). Rolu slávneho Freddieho Mercuryho stvárnil Rami Malek a okrem neho vo filme počítame aj s hercami, ako Joe Mazzello, Ben Hardy, Allen Leech či Gwilym Lee.

Slovenská i česká premiéra je plánovaná na 1. novembra (listopad) 2018.


Bohemian Rhapsody s legendárnym Freddiem Mercurym štartuje v debutovej upútavke svoju veľkolepú šou!
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia