Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2018, 12:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Lepšie než Infinity War! Nadšené prvé ohlasy na pokračovanie Deadpoola chvália akciu, skvelý humor aj obsadenie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mali ste obavy? Podľa zahraničných kritikov zbytočne.

Dvojka Deadpoola je poriadne očakávaným filmom. Jednotka nastavila latku vysoko, takže sa predpokladá, že drsný hláškujúci anti-hrdina v pokračovaní hanbu neurobí. Reklamná kampaň je (rovnako ako minule) bezchybná a materiál tiež vyzerá skvele. Ale to samozrejme ešte nemusí znamenať, že dostaneme výborný film.

Napokon, niekoľko týždňov dozadu kolovali fámy o tom, že snímka rozhodne kvalitou neoplýva. Trochu svetla by nám však do celej veci mohli vniesť reakcie zahraničných divákov a kritikov. Tí totiž už Deadpoola 2 videli. Aký je teda ich ortieľ?

Lepšie než Infinity War! Nadšené prvé ohlasy na pokračovanie Deadpoola chvália akciu, skvelý humor aj obsadenie
Zdroj: 20th Century Fox

„Deadpool 2 je perfektný sequel,“ vyjadril sa Sean O'Connell. „Zdvojnásobenie všetkého, čo fanúšikovia milovali na jednotke, zároveň tiež napravuje niekoľko chýb.“ Dodal, že humor je parádny a sála sa doslova otriasala smiechom. Pochválil tiež akciu. Tá je údajne výborná.

„Som rád, že môžem povedať, že Deadpool 2 je skvelá zábava. Smial som sa od začiatku do konca,“ napísal Steven Weintraub. Potitulková scéna je úžasná. Výborný kasting. Vyhýbajte sa spoilerom.“

Alex Abads sa s tým príliš nepáral a vyhlásil: „Deadpool 2 je lepší než Infinity War.“ Anton Volkov prezradil, že si dvojku užil možno ešte viac než jednotku.

Matt Singer zase vyjadril svoje dojmy takto: „Nie som síce fanúšik prvého Deadpoola, ale dvojka sa mi páčila viac. Začína trochu pomalšie, ale všetky scény s X-Force a Cableom (a Peterom!) fungujú až prekvapivo dobre.

Deadpool 2 je bezpochyby najnásilnejší štúdiový film od Kill Bill 1,“ napísal Nigel M. Smith „Je tiež zábavnejší než jednotka a úprimne ma navnadil na sequel.“ Patrí sa dodať, že viacerí kritici veľmi chvália potitulkovú scénu, takže sa oplatí v sále vydržať až do konca.

Lepšie než Infinity War! Nadšené prvé ohlasy na pokračovanie Deadpoola chvália akciu, skvelý humor aj obsadenie
Zdroj: 20th Century Fox

 

Obavy teda boli - zdá sa - zbytočné. Deadpool 2 by malo byť dôstojné pokračovanie so všetkým, čo k tomu patrí. Tešíme sa, keď si film konečne vychutnáme na vlastné oči. Do slovenských kín dorazí 17. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia