Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2018, 15:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Legendárny vesmírny lovec sa vracia v prvých záberoch! Ľudia budú čeliť invázii geneticky vylepšených Predátorov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Shane Black konečne ukázal prvé zábery z dlho očakávaného návratu kultového mimozemšťana.

Kultový mimozemský lovec Predátor sa evidentne vráti vo veľkom štýle! Nielenže sa o scenár a réžiu postaral Shane Black, režisér a scenárista filmov, ako Posledný skaut, Iron-Man 3 či Kiss Kiss Bang Bang, ale máme tu konečne aj prvý trailer, ktorý rozhodne vnadí na dôstojný návrat kultového mimozemšťana.

Okrem toho si zahral aj v pôvodnom Predátorovi z roku 1987, kde sa tiež podieľal aj na scenári. Na jeho stvárnenie sme teda mimoriadne zvedaví. A o čom film vlastne bude? Oficiálna synopsa znie takto:

Legendárny vesmírny lovec sa vracia v prvých záberoch! Ľudia budú čeliť invázii geneticky vylepšených Predátorov
Zdroj: 20th Century Fox

Z ďalekého vesmíru až na predmestie. Lov sa vracia na Zem v explozívnom novom vyobrazení série Predátor od Shanea Blacka. Najsmrteľnejší lovci vo vesmíre sú teraz nebezpečnejší, múdrejší a silnejší než kedykoľvek predtým.

Môže za to fakt, že svoju DNA geneticky upravili vďaka DNA iných nebezpečných tvorov. Keď ich malý chlapec nechtiac privolá na Zem, je len na ňom, učiteľovi vedy a partii ex-vojakov, aby zabránili vyhladeniu ľudskej rasy.

Musíme povedať, že čakanie na premiéru bude sakramentsky dlhé. Ide síce zatiaľ len o teaser, ale snímka už teraz vyzerá naozaj perfektne.

V hlavných úlohách sa predstavia Boyd Holbrook, Olivia Munn, Yvonne Strahovski, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Jake Busey a Alfie Allen. Slovenská premiéra je naplánovaná na 13. septembra (září) 2018.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia