Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 13:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

5. diel Ramba sa začne nakrúcať už v septembri. Vracia sa aj Stallone, ktorý bude čeliť mexickým kartelom obchodujúcim s ľuďmi

FILMY A SERIÁLY RAMBO V SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

V článku si môžete vychutnať aj prvý plagát.

Nový diel v kultovej ságe o Johnovi Rambovi s názvom Rambo V by sa mal začať nakrúcať v septembri tohto roku v Londýne, Bulharsku a Kanárskych ostrovoch. Hlavnú rolu si opäť strihne Sylvester Stallone. O režisérovi zatiaľ informácie nemáme, ale predpokladá sa, že jeho meno sa dozvieme už v najbližších dňoch.

Piaty diel predstaví Johna Ramba trpiaceho silnou post-traumatickou stresovou poruchou. Žije na ranči v Arizone a zarába si príležitostnými prácami. Jeho priateľka Mara ho však informuje, že jej vnučka zmizla, keď prekročila hranicu smerom do Mexika. John sa teda vydáva na cestu, aby mladé dievča našiel.

5. diel Ramba sa začne nakrúcať už v septembri. Vracia sa aj Stallone, ktorý bude čeliť mexickým kartelom obchodujúcim s ľuďmi
Zdroj: Lionsgate

Jeho pátranie sa však veľmi skoro stočí do násilného chaosu, keďže Rambo objaví kartel, ktorý obchoduje s ľuďmi. Spojí sa s novinárkou, ktorej nevlastná sestra bola tiež unesená, a využije všetky svoje schopnosti, aby zachránil nevinné obete a zničil krutého bossa celého kartelu.

Scenár napísal Matt Cirulnick (Absentia). Prvý diel Ramba s názvom First Blood dorazil do kín v roku 1982, Rambo: First Blood Part II mal premiéru v roku 1985 a Rambo III v roku 1988. Štvrtého dielu sme sa potom dočkali až v roku 2008.

Odporúčané
Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel Sylvester Stallone: Začínal v porne, údajne zneužil 16-ročnú fanúšičku a počas nakrúcania Rockyho 4 takmer zomrel 29. marca 2023, 16:30

Samotný Sylvester Stallone síce v roku 2016 naznačil, že by hlavnú rolu mal hrať mladší herec, ale minimálne v piatej časti ho ešte uvidíme. Nižšie si môžete vychutnať vôbec prvý plagát.

 

À peine annoncé, déjà affiché ... #RamboV #Rambo5 #Cannes2018

Príspevok, ktorý zdieľa Alex. (@cerfalex),

Domov
Zdieľať
Diskusia