Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 11:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Austrálčan podstúpil už 40 zákrokov, nechal si potetovať oči aj rozrezať jazyk. Ethan je nadšený, ale stále vidí priestor na zlepšenie

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

Ethan Bramble tvrdí, že bolesť stojí za konečný výsledok.

Iba 21-ročný Ethan je pravdepodobne najviac modifikovaný človek v Austrálii. Ethan Bramble objavil svoju záľubu v úprave vlastného tela už v mladosti. Mal iba 11 rokov, keď si nechal roztiahnuť uši, ale netrvalo mu dlho, kým modifikácie svojho tela posunul na vyššiu úroveň. O dva roky neskôr začal navštevovať tetovacie štúdia, kde ho vtedy samozrejme odmietli obslúžiť, avšak Ethan si trpezlivo počkal na svoju príležitosť.

Ako 17-ročný podstúpil zatiaľ najextrémnejšiu premenu, pretože si nechal prerezať vlastný jazyk, po čom nasledovalo niekoľko dní plných hororu. Po zákroku mu sliny tiekli neuveriteľnou rýchlosťou, a preto nedokázal ani spať, keďže sa bál prípadného zadusenia vlastnými slinami. Napriek tomu tvrdí, že každá procedúra stála za to. Pre svojich neprajníkov má iba jeden hlavný odkaz, ktorým sa riadi už dlhé roky.

V detstve ho naučili nesúdiť ľudí podľa toho, ako vyzerajú, ale radšej sa zamerať na správanie a činy. Ethan nevidí rozdiel medzi farbením vlasov a operáciami, ktoré podstupuje on sám. Do smiechu mu veľmi nebolo vo chvíľach, keď si dal potetovať rovno očné buľvy. Stačil jeden náhly pohyb oka a ihla mu mohla spôsobiť slepotu, takže musel preukázať veľkú trpezlivosť a vytrvalosť.

Odporúčané
Zuzana žije časť roka v Austrálii, časť na Slovensku a medzitým ešte aj cestuje. Prezradila, ako sa jej to podarilo Zuzana žije časť roka v Austrálii, časť na Slovensku a medzitým ešte aj cestuje. Prezradila, ako sa jej to podarilo 2. augusta 2023, 9:30

Na Instagrame ho momentálne sleduje viac ako 60-tisíc ľudí, ktorých fascinujú premeny mladíkovho tela. Aj keď podstúpil už cez 40 rôznych zákrokov, s modifikáciami ani zďaleka neskončil, pretože vraj existuje ešte množstvo priestoru na zdokonaľovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia