Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 10:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Život niekedy bolí, ale o tom to je. Nezastaviteľný Denis Kučera vyzýva všetkých, aby prispeli hendikepovaným na športové vybavenie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Najnovšia iniciatíva od spoločnosti Birell prináša reklamu, vďaka ktorej môžeš pomôcť ambicióznym ľuďom s postihnutím.

Denisa Kučeru už mnohí z vás môžu poznať napríklad z nášho rozhovoru, v ktorom sa rozhovoril o tom, ako porazil rakovinu a následne aj závislosť na morfiu. Jeho životný príbeh by mohol byť pre mnohých výstrahou. Dnes však žije naplno, vychutnáva si každý jeden moment, aktívne sa venuje workoutu a sníva, že sa raz postaví na nohy. 

Okrem toho všetkého stíha byť súčasťou zaujímavých projektov a jednym takým je aj iniciatíva spoločnosti Birell, ktorá sa rozhodla pomôcť hendikepovaným ľuďom žiť aktívny a plnohodnotný život. V krátkom videu hovorí, že život síce niekedy dáva rany, ale o tom to jednoducho je. Zároveň tvrdí, že môžeš robiť hocičo, je však dôležité v prvom rade presvedčiť samého seba. 

To bez pochýb platí v prípade každého hendikepovaného človeka, ktorý nabral silu na to, aby sa svojmu nešťastiu postavil tvárou. No a tí ostatní teraz majú možnosť zaistiť im zázemie. A obzvlášť tým odhodlaným venovať sa športu. Stačí navštíviť stránku nezastavitelni.sk, kde sa dozvieš všetko dôležité. 

Domov
Zdieľať
Diskusia