Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 9:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na Facebooku už čoskoro možno nájdeš lásku. Zuckerberg potvrdil, že sociálna sieť dostane vlastnú zoznamku

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Odvážne plány sociálnej siete zahŕňajú aj internetovú zoznamku.

Sociálna sieť Facebook organizovala svoju každoročnú konferenciu F8, na ktorej pravidelne predstavuje svoje novinky a budúce zmeny. Mark Zuckerberg sa pred publikum postavil aj tento rok a nešetril odvážnymi vyjadreniami, pričom viacerým spoločnostiam urobil škrt cez rozpočet.

Už v minulosti sa špekulovalo nad tým, že Facebook by všetky informácie o svojich užívateľoch vedel využiť aj na vybudovanie internetovej zoznamky, a Mark Zuckerberg svojimi slovami všetky špekulácie potvrdil. Publikum sa dozvedelo, že vo Facebooku už pracujú na zoznamke, ktorá však bude fungovať o čosi inak ako štandardné zoznamovacie aplikácie.

Na Facebooku už čoskoro možno nájdeš lásku. Zuckerberg potvrdil, že sociálna sieť dostane vlastnú zoznamku
Zdroj: Pixabay

Facebook neplánuje konkurovať Tinder, pretože Zuckerberg tvrdí, že cieľom sociálnej siete bude vybudovať funkciu spájajúcu ľudí do dlhodobých a serióznych vzťahov. Po jej spustení si bude môcť každý vytvoriť vlastný profil, ktorý samozrejme tvoji priatelia vidieť nebudú, a následne ťa bude Facebook spájať s ľuďmi mimo tvojho okruhu priateľov. Nemusíš sa preto báť, že by si sa pred kamarátmi strápnil rečičkami zo svojho profilu a ešte si možno aj nájdeš vysnívaného partnera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia