Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2018, 3:05
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Youtuberovi hrozia dva roky za mrežami a pokuta 30 000 €. Kanghua vymenil náplň v Oreo za zubnú pastu a sušienky podstrčil bezdomovcovi

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Bezdomovec sa o pár minút vydávil na ulici.

Ak na Slovensku začneš hovoriť o svojom obľúbenom youtuberovi, starší človek sa zvyčajne zvykne zhroziť nad tým, že aj ty si nasadol na tú vlnu sledovania hlupákov tvoriacich prvoplánové videá bez štipky originality a obsahu. A treba povedať, že na ich mienke bude aj niečo pravdivé, pretože niektorí z tvorcov videí na internete sú skutočne mimoriadne špeciálni.

Osobne sa to podujal dokázať aj Kanghua Ren, youtuber natáčajúci herné videá a vlogy, známy pod prezývkou ReSet, ktorý má na konte až 1,2 milióna odberateľov. Inteligenčný kapitál ľudstva sa rozhodol obohatiť o pozoruhodné video, v ktorom sa natočil, ako z Oreo sušienok vyberá mliečnu náplň a následne medzi dva tmavé keksy vtláča zubnú pastu. Obe náplne sú biele, menej znalému človeku by tak nemalo byť nič podozrivé. A práve to sa podujal Kanghua využiť v nádeji vytvorenia nového virálu.

20-ročný Kanghua celé video zmazal, no hlavnou pointou bola návšteva bezdomovca, ktorému dal 20 € a balíček Oreo s falošnou náplňou. To však samozrejme úbohému mužovi nepovedal a miesto toho si z neho na kameru robil srandu, pričom poznamenal, že mu falošné sušienky určite pomôžu. Zuby si vraj určite neumýval celú večnosť.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Ako poznamenal brtiský denník Independent, Kanghua sa dopustil prečinu proti morálnej integrite (slovenskej legislatíve neznámy pojem) a už sa stihol ocitnúť aj pred súdom. Prvý rozsudok znel pomerne kruto - dva roky väzenia a 30 000 € pokuta. Súdny spor však aj naďalej pokračuje a všetko zhoršil aj fakt, že sa bezdomovec pár minút po zjedení Oreo vydávil. Kanghua sa ho následne pokúsil podplatiť sumou 300 €, aby ostal potichu.

Navyše, youtuber sa už preslávil ďalším videom, kedy naplnil sendviče mačacími exkrementmi a rozdával ich deťom a starším ľuďom. Toto video je však, spolu s tým so zubnou pastou, však už dávno zmazané. Dokumenty zo súdu však tvrdia, že youtuberovi z Číny, momentálne žijúcemu v Barcelone, zarobilo video približne 2 000 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia