Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2018, 11:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Najkrajšou ženou roka 2018 sa stala speváčka Pink. Magazín People ju na obálke zachytil aj s dvomi deťmi

KRÁSA
Uložiť Uložené

Pink je najkrajšou ženou tohto roka.

O známej speváčke Pink čítame i počúvame v médiách pravidelne a tentokrát opäť rozvírila vody aj na sociálnych sieťach. Veľmi známy magazín People ju totiž označil za najkrajšiu ženu na svete a dokonca speváčku umiestnil aj na titulnú stranu. Podľa magazínu je Pink jednou z najmilovanejších a najfascinujúcejších zabávačov na celej planéte, za čo si rozhodne zaslúži ocenenie.

Ku speváčkinej popularite poriadnym dielom prispievajú aj jej dve deti, ktoré vychováva. Na internete ich spoločný život sledujú milióny ľudí a Pink všetko berie s humorom a sama sympaticky priznáva, že má od dokonalej matky ďaleko. "V rodičovstve nikdy neviem, či robím niečo správne. To mi dodalo najviac pokory. V hlave mám pocit, že to, čo dieťaťu hovorím, znie úžasne, no potom sa k nemu otočím a prevracia oči."


Magazín People posledné ročníky seriálu plného krásy nazýval Most Beautiful Woman (kedysi 50 Most Beautiful), tento rok sa však premenoval na The Beautiful Issue. Šéfredaktor prezradil, že sa magazín snaží poukázať na všemožné druhy krásy a tá fyzická nie je v žiadnom prípade jediná. Aj naďalej nebudú chýbať prekrásne ženy všetkých tvarov, veľkostí alebo farieb, no predovšetkým sa bude magazín zameriavať na tie kvality, ktoré oni sami považujú za najkrajšie: silu, ľudskosť a umeleckosť. A Pink v nich rozhodne exceluje.

Domov
Zdieľať
Diskusia