Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018, 13:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Užite si šialené úvodné preteky o medený kľúč z výborného sci-fi Ready Player One

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. Japan vypustilo klip zo snímky Ready Player One, vďaka ktorému sa môžeme opäť preniesť do akčných pretekov z prvých minút snímky.

Pokiaľ ste ešte stále nevideli skvelé sci-fi Ready Player One, tak by ste to rozhodne mali čím skôr napraviť. Legendárny režisér Steven Spielberg dal totiž celému svetu jasne najavo, že ešte nepatrí do starého železa a stále dokáže natočiť úžasný, svižný aj hravý dobrodružný príbeh so všetkým, čo k nemu patrí.

Ak ale s kinom stále váhate a nepresvedčila vás ani naša nadšená recenzia, možno to dokáže práve najnovšia ukážka od štúdia Warner Bros. Japan, ktorá odhaľuje takmer celé preteky o medený kľúč z úvodu filmu.

V nich sa užívatelia OASIS pokúšali zvíťaziť v ostrom súboji s ostatnými súpermi, prežiť nespočetné množstvo nástrah (demolačné gule, T-Rex či King Kong) a doviezť svoje vozidlo za vytúženú cieľovú čiaru.

Ako to nakoniec dopadlo, to už návštevníci kina veľmi dobre vedia. Pre tých nižšie priložený klip poslúži aspoň ako (snáď) príjemná pripomienka. Pre viac informácií o Ready Player One klikajte sem.

Anketa:
Zašli na Ready Player One do kina?
Samozrejme
Zatiaľ som nemal/a možnosť, ale chystám sa
Nie, ani neplánujem
Samozrejme
72 %
Zatiaľ som nemal/a možnosť, ale chystám sa
18 %
Nie, ani neplánujem
9 %
Domov
Zdieľať
Diskusia