Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2018, 10:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Han Solo konečne dorazil s lákavým trailerom plným akcie aj humoru a dáva nám nádej, že by sme mohli dostať kvalitný Star Wars film

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravdepodobne finálny trailer sa snaží mesiac a pol pred premiérou zabojovať o divácku priazeň. Dokázal si získať aj vás?

Bude očakávaná novinka zo Star Wars univerza jej najhorším prírastkom, alebo skutočne milým prekvapením? O Hanovi o jeho partii nekolovali pred vypustením debutovej upútavky príliš pekné zvesti, to je pravda.

Prvý trailer ale do nás nalial novú nádej, a tak naďalej veríme, že Solo pod taktovkou Rona Howarda môže divákov po celom svete skvelo pobaviť. 

Han Solo konečne dorazil s lákavým trailerom plným akcie aj humoru a dáva nám nádej, že by sme mohli dostať kvalitný Star Wars film
Zdroj: Disney/Lucasfilm

V prípade The Last Jedi do divákov filmári neustále tlačili množstvo reklamných materiálov, vrátane nespočetného množstva televíznych spotov. Solo: A Star Wars Story je však azda aj kvôli problematickému výrobnému procesu značne odlišný.

S nemalou pravdepodobnosťou ide v tomto prípade teda pred tunajšou premiérou 24. mája (květen) 2018 o jeho predposlednú veľkú upútavku. Postavu Han Sola si vo filme zahrá Alden Ehrenreich (Hail, Caesar) a úlohy Chewbaccu sa ujme Joonas Suotamo (Star Wars: Force Awakens).

Na scéne sa ale objavia aj populárne tváre, ako Woody Harrelson (Zombieland) s postavou Hanovho mentora Becketta, zvodná Emilia Clarke (Game of Thrones) ako záhadná Qi'Ra, charizmatický Donald Glover (Atlanta) alias Lando Calrissian či Paul Bettany (Avengers), šéf kriminálneho podsvetia Dryden Vos.


Ako to teda s Howardovým Solom vidíte? Máme sa na čo tešiť?

Domov
Zdieľať
Diskusia