Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2018 o 23:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Martin Freeman sa v emocionálnej dráme Cargo postupne stáva zombíkom. Ešte predtým však musí nájsť bezpečné miesto pre svoju dcéru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Producenti Babadooka nám v snímke Cargo prinášajú originálny pohľad na zombie apokalypsu.

Len nedávno sme vám priniesli prvý trailer pre zaujímavo vyzerajúci zombie thriller Cargo. Snímku nám napokon doručí Netflix a budeme v nej svedkom toho, ako sa Andy (Martin Freeman) bude snažiť dopraviť svoju malú dcérku do bezpečia.

Ocitáme sa totiž vo svete, kde zúri nákaza meniaca ľudí na zombie. Po infikovaní má človek 48 hodín, než sa na zombíka premení. A Andy infikovaný je. Z ukážky (a spomínaného kraťasu) je jasné, že tentokrát nedostaneme žiadne veľké hororové orgie, ale skôr emocionálnu thrillerovú drámu.

Snímku natočili Ben Howling a Yolanda Ramke podľa vlastného krátkeho filmu. Okrem Freemana uvidíme aj Natashu Wanganeen, Davida Gulpilila, Anthonyho Hayesa, Susie Porter či Caren Pistorius. Snímka bude k dispozícii 18. mája (květen) tohto roka.

Pre záujemcov zároveň prikladáme spomínaný krátky film:

Domov
Zdieľať
Diskusia