Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2018, 20:09
Čas čítania 0:00
Marek R.

Will Smith si vyskúšal rande s robotom nazvaným Sophia. Pri pokuse o bozk ho poslala do friendzone

TECH WILL SMITH
Uložiť Uložené

Síce Sophia v mnohých momentoch pôsobila až strašidelne, aj tak je úžasné sledovať, kam sa až umelá inteligencia posunula.

Will Smith patrí medzi známych ľudí, ktorí sú nesmierne aktívni na sociálnych sieťach a možno vás prekvapí, že na jeho oficiálnom YouTube kanáli ho sleduje až 1,4 milióna ľudí. So svojimi fanúšikmi sa neustále snaží byť v kontakte a v jeho najnovšom videu všetkým ukázal, aké je to ísť na rande s robotom.

Mnohým v tomto momente pravdepodobne napadol film I, Robot, v ktorom hral hlavnú úlohu práve Will Smith. Tentoraz to však bola oveľa príjemnejšia záležitosť, aj keď poriadne bizarná.

Obľúbený herec pozval na rande robota s menom Sophia, o ktorej si už určite počul. Ide presne o toho robota, ktorý získal občianstvo v Saudskej Arábii a ktorý bol vyvinutý spoločnosťou Hanson Robotics. Počas predstavenia v októbri sa postavila na pódium a odkázala publiku: ""Príjemné popoludnie, volám sa Sophia a som najnovší a najlepší robot od Hanson Robotics. Vďaka za pozvanie."

Už vtedy ľudí ohúrilo, že Sophia nemala problém viesť s ľuďmi rozhovor a Will Smith sa tak nebál s ňou prehodiť pár slov. Dokonca sa aj pokúsil Sophiu rozosmiať vtipom, tá ho však vôbec nepochopila a o pár sekúnd na to dokonca Willovi odkázala, že jeho pesničky ju vôbec nelákajú.

Odporúčané
10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 16. septembra 2022, 14:30

Will Smith sa v jednom momente taktiež pokúsil Sophiu pobozkať, tá ho však odmietla a odkázala mu, že sú len kamarátmi a poriadne desivo na neho žmurkla. A aj keď Sophia v mnohých momentoch pôsobila až strašidelne, aj tak je úžasné sledovať, kam sa až umelá inteligencia posunula.

Domov
Zdieľať
Diskusia