Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2018, 11:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Knockout samého seba a salto z chrbta ležiaceho súpera. Bojovník v MMA premenil svoju nečakanú výhru na diskvalifikáciu

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyvrcholenie zápasu v MMA, aké sa tak často nevidí.

Po celom svete organizujú zápasy MMA stovky a možno aj tisíce rôznych organizácií. Snom každého bojovníka je dostať sa do UFC a bojovať pred miliónmi ľudí pri televíznych obrazovkách, ale na to je potrebné začať skromnejšie. Príležitosť na to poskytuje aj galavečer Legacy Fighting Alliance, ktorý nedávno organizoval už event s poradovým číslom 36.

V kategórii ťažkej váhy sa tam odohral bizarný súboj, o ktorý nebol príliš veľký záujem, ale priniesol o to fascinujúcejšie vyvrcholenie. Proti sebe sa postavili Irvins Ayala a Drew Chatman. Súboj vyzeral spočiatku vyrovnane, ale potom opraty zápasu zobral do rúk Ayala a Chatmana dokonca zložil na zem.

Knockout samého seba a salto z chrbta ležiaceho súpera. Bojovník v MMA premenil svoju nečakanú výhru na diskvalifikáciu
Zdroj: LFA

Práve pri tom humorne knockoutoval samého seba. Bradu si udrel o koleno svojho súpera pri tom, ako ho zhadzoval na zem, a odrazu zostal nehybne ležať. Chatman neváhal ani chvíľu a chcel svoje víťazstvo vo vôbec prvom profesionálnom zápase patrične osláviť.

Zvolil na to najhlúpejší nápad, aký zrejme v tej chvíli dostal. Jednoducho vyliezol na chrbát svojho ležiaceho súpera a urobil z neho salto. Po tomto nechutnom kúsku bol okamžite diskvalifikovaný, a tak Ayala vyhral aj napriek nepríjemnému knockoutu od samého seba.

Domov
Zdieľať
Diskusia