Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 19:56
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Instagram sa konečne vracia k rozumnému usporiadaniu príspevkov. Pribudne nové tlačidlo a otravnému obnovovaniu feedu bude koniec

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Nahnevaných používateľov sociálna sieť vypočula.

Pred viac než rokom sa Instagram rozhodol spraviť drastickú zmenu ohľadom svojho feedu. Síce nešlo o tak masívny problém, ako tomu bolo v prípade Facebooku a jeho nezabudnuteľného Prieskumníku, užívatelia boli poriadne nahnevaní, pretože update priniesol viacero neželaných zmien. Niektoré príspevky sa vo feede občasne zjavovali na iných miestach, keďže ich Instagram odporúčal svojim užívateľom. Ľudia tak strácali prehľad o tom, čo bolo kedy postnuté a nezvládali mať prehľad o príspevkoch ich kamarátov. Niekoľko dní starý príspevok sa ľahko mohol zjaviť na vrchole.

Najväčší problém bol však s funkciou, ktorá automaticky obnovila celý tvoj feed a nečakane ťa posunula na samý začiatok, len preto, aby ti ukázala nový príspevok. Tomu je však koniec a to, ako svoj tok príspevkov vidíš, si budeš môcť regulovať sám. "Počuli sme, že môže byť nečakané, ak sa feed obnoví a automaticky človeka hodí na začiatok," tvrdí oznam od Instagramu. Ako riešenie tak má už čoskoro prísť nové tlačidlo Nové príspevky/New posts, vďaka ktorému si feed môže ktokoľvek manuálne obnoviť sám.

Instagram sa konečne vracia k rozumnému usporiadaniu príspevkov. Pribudne nové tlačidlo a otravnému obnovovaniu feedu bude koniec
Zdroj: pexels.com
Domov
Zdieľať
Diskusia