Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 15:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Konečne vieme, o čom bude Deadpool 2! Nový trailer si uťahuje z X-Men, Cable je nezastaviteľný a pridávajú sa aj sexy hrdinky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sarkastický Wade Wilson bude aj naďalej hlavným ťahúňom komiksovky Deadpool, ale o svoje miesto na výslní sa podelí aj s ďalšími výraznými postavami.

Ešte nedávno sa do našich uší dostali znepokojivé informácie o prvých veľmi neúspešných testovacích projekciách. Temné zvesti sa šírili internetom ako nákazlivý mor, no napriek všetkému sme sa rozhodli brať tieto nepotvrdené správy s veľkou rezervou. Čo sa koniec koncov ukázalo ako správne.

Nielenže boli dané chýry následne ďalšími zdrojmi rázne vyvrátené, no zároveň aj dnešný úplne nový trailer potvrdzuje, že sa skutočne máme na čo tešiť. Vďaka nemu už vieme, o čom dvojka približne bude. Deadpool bude zo začiatku masakrovať zločincov a užívať si so svojou krásnou priateľkou Vanessou.

Vtedy ale z budúcnosti dorazí Cable a bude chcieť zabiť akési dieťa, ktoré o pár rokov zrejme narobí neplechu. To ale Wade nedopustí, no zistí, že na Cablea je prikrátky, a tak sformuje vlastný tím, aby mu pomáhal. A tak vznikne X-Force. Tímovka s vlastným filmom naplánovaným na rok 2019-2020. 

Veľmi sa nám to nepozdáva, no ak to slúžilo príbehu a filmu, bude to v poriadku. Snáď ale tvorcovia a Fox neobetovali dvojku Deadpoola, len aby ľudí nalákali na X-Force. To by sme sa šeredne hnevali, a rovno aj na Reynoldsa, keďže do toho má čo kecať. 

Deadpoola 2 režíroval David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) a o scenár sa postaral Thett Rees a Paul Wernick (Deadpool 1). Premiéra je v našich kinách plánovaná na 31. mája (květen) 2018. Vyvrátila najnovšia upútavka všetky vaše vnútorné pochybnosti? Alebo sa vám nebodaj na tomto pokračovaní stále čosi nepozdáva?

Domov
Zdieľať
Diskusia