Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2018, 16:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Gangsterka Fonzo s Tomom Hardym ako Al Caponem sa začne nakrúcať už budúci mesiac. Na réžiu dohliadne autor výborného sci-fi Chronicle

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Josh Trank sa predstaví lákavo znejúcim thrillerom.

Po nevydarenej novej verzii Fantastickej štvorky mali mnohí tendenciu poslať Josha Tranka na smetisko dejín. Emócie však vychladli a režisér sa pokúsi zložiť reparát novým projektom.

Koniec-koncov, predtým natočil výborné sci-fi Chronicle, takže prečo mu nedať druhú šancu? Jeho novinka sa volá Fonzo a pôjde o gangsterský thriller, ktorý nám rozpovie príbeh obávaného Al Caponeho.

Gangsterka Fonzo s Tomom Hardym ako Al Caponem sa začne nakrúcať už budúci mesiac. Na réžiu dohliadne autor výborného sci-fi Chronicle
Zdroj: Warner Bros.

Trank by sa však podľa svojich slov chcel na túto postavu amerického podsvetia pozrieť v trochu inom uhle. V hlavnej úlohe sa predstaví Tom Hardy a vo vedľajších úlohách uvidíme aj Kylea MacLachlana, Lundu Cardellini, Matta Dillona a Kathrine Narducci.

 

Začiatok nakrúcania je naplánovaný na budúci mesiac. Tranka stále považujeme za schopného tvorcu, takže sa rozhodne tešíme. Tentokrát mu už snáď žiadne štúdio do práce zasahovať nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia