Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2018, 3:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Avengers: Infinity War trhá rekordy v predpredaji vstupeniek do kina. Predošlého kráľa Black Panthera rozdupalo už po 6 hodinách

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nepochybne sa o to pričinil aj Black Panther.

V Disney pracuje niekoľko géniov. Vymyslieť a spracovať Black Panthera tak, že raketovo zvýši záujem o Black Panthera (až 60% z prvej tisícky kupujúcich si lístok, zahlasovala, že záujem o film vzrástol po videní Cooglerovej sólovky) len dva mesiace pred premiérou... klobúk dole. 

Marvel si ide po 2 miliardy v kinách. Či skutočne padnú? Netrúfam si to tvrdiť s istotou, ale myslím, že to tak skutočne bude a porazia aj Star Wars: The Force Awakens.

Návrat do ďalekej galaxie zarobil 2,068 miliardy dolárov a je na treťom mieste najzárobkovejších filmov histórie. Na druhom je Titanic s 2,187 miliardy a na vrchole Avatar (2,788 miliardy). 

Ako mohli šmolkovia v Pocahontas príbehu zarobiť také šialené prachy asi nikdy nepochopím, no je ťažké si predstaviť, že niekedy nejaký film siahne na 3 miliardy. 

Avengers: Infinity War trhá rekordy v predpredaji vstupeniek do kina. Predošlého kráľa Black Panthera rozdupalo už po 6 hodinách
Zdroj: Marvel/Disney

S pokojným svedomím však zrejme môžeme prehlásiť, že Infinity War bude najzárobkovejším filmom MCU a pravdepodobne aj od Disney, keďže Force Awakens reálne prekonať môžu. 

Ako veľmi im k tomu dopomôže Black Panther nevedno, nakoniec, jeho prítomnosť nemusí znamenať až takú veľkú istotu. Len si spomeňme na Wonder Woman. Tá dokázala  v USA zarobiť 412 miliónov dolárov, zatiaľ čo ako súčasť v Justice League sa dostala len na hranicu 229 miliónov. Toto však bude iný prípad.

Dokazuje to aj fakt, že Infinity War prekonalo rekordné tržby z predpredaja vstupeniek superhrdinských filmov, ktoré doteraz držal Black Panther (ten za mesiac zarobil viac ako miliardu dolárov). Snímke sa to podarilo len za 6 hodín! Aspoň tak informuje server Deadline.  

Domov
Zdieľať
Diskusia