Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2018, 12:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako to vyzeralo na Soldiers 2K18? Najväčší skok na svete si prišli pozrieť aj Pil C, Maniak či Mike Trafik (Reportáž)

REFRESHER PIL C
Uložiť Uložené

Počas minulého víkendu sme nemohli chýbať na pokračovaní obľúbenej zastávky svetového šampionátu vo freeski.

Aj keď si to množno všetci neuvedomujú, Česko je už niekoľko rokov mekkou freeskiingu, a to vďaka súťaži Soldiers, kde sa skoro každoročne stretávajú tí najlepší svetoví lyžiari. Sily si merajú na najväčšom skoku svetového šampionátu a my môžeme opäť s čistým svedomím konštatovať, že ročník 2K18 bol obrovským zážitkom. 

 

Najväčší freeski event v strednej Európe sa vrátil po ročnej pauze, avšak o to silnejší, krájší a lepšie organizovaný. Siedmy ročník známych freestyle pretekov sa konal v Deštném v Orlických horách, které privítali niekoľko tisíc divákov a tri desiatky profesionálnych športovcov. Okrem nočnej súťaže sme si užili aj samotné finále a následne samozrejme nezabudnuteľnú párty v Music Parku, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou Soldiers. 

Okrem zahraničných interpretov odohral svoj koncert brnenský Maniak a prvý koncert v tomto roku si odkrútili chalani z PSH. Slovensko reprezentoval Pil C a ty si teraz vychutnaj report z objektívu nášho Badka. Za mikrofónom tentokrát netradične Honza Bašný.

Domov
Zdieľať
Diskusia