Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2018 o 13:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Doteraz najepickejší trailer pre Pacific Rim 2 je zárukou, že si v kinách užijeme obrovský akčný blockbuster

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Transformers s lepšou akciou? Prečo nie.

Syn jedného z producentov musí byť rapper. Inak si nedokážeme vysvetliť, prečo 8 z 8 trailerov sprevádza rovnaká rapová skladba, ktorá už seriózne začína vytáčať celú redakciu. Inak to ale vyzerá naozaj fajn. Ak ste si užili bitky obrovských robotov a nasrdených Kaijuu, dvojka Pacific Rim bude presne pre vás.

Presne taký film sa snaží predať aj najnovší IMAX trailer. Ten je plný najnovších záberov. Dočkáme sa blockbusteru so všetkým, čo k tomu patrí, no zdá sa, že že nebude mať až také srdiečko ako del Torova jednotka. Zmiznú takmer všetky nočné scenérie, pričom postavy sú nám zatiaľ ukradnuté. 

Darmo, mladý Eastwood je stále "podržtaška" z Furious 8 a Boyega nie je žiadna veľká výhra. Tak už len dúfajme, že to bude poriadny akčný výplach a v kine sa aspoň naplno zabavíme. Občas totiž potrebujeme aj to a zdá sa, že vhodnejší film ako Pacific Rim: Uprising na to v kinách nenájdete. 

Režíruje Steven S. DeKnight a premiéra je naplánovaná na 22. marca (března) 2018. Pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem

Domov
Zdieľať
Diskusia